zondag 30 mei 2010

Het 1e weekend

Beste mensen vanuit nederland!

Zoals beloofd een blogje vanuit the states. Het plan was dat klas 0909 dit weekend zou gaan vliegen, maar helaas .. We hebben vandaag pas (zaterdag) de grondschool afgemaakt. De klas van 12 man wordt opgedeeld in 3 groepjes. Elke 4 personen krijgen één instructeur. Morgen (zondag) ga ik samen met 3 andere studenten, en onze franse instructeur (ohoh, niet best:p) de 'walkaround' (dit is een procedure om de staat van het vliegtuig te beoordelen vanuit de buitenkant ..) en de 'pre flight preparation' (dit zijn álle voorbereidingen die gedaan moeten worden vóór het vliegen, en dit zijn er veel!) oefenen. 9 uur 's ochtends melden, dit duurt 'n uurtje en daarna dus wat leren aan het zwembad / jacuzzi.

Momenteel is het overdag zo'n 36 graden celsius, volgende week wordt het 45 graden celsius dus men waarschuwt ons echt voor de hitte. Maar goed, met heel veel water en airco'tje in het appartement is het goed te doen. Martijn , dennis en ik hebben trouwens ook 'n autotje gekocht! Een pontiac grand AM van 2002, foto's volgen nog (door de grondschool heb ik heel weinig tijd om foto's up te loaden sorry!!!).

Maandag is het memorial day dus dan is heel amerika vrij. Deze dag staat dus vooral in het teken van leren / zwembad / rond touren in arizona. Dan gaan we vanaf dinsdag vliegen dus wordt wederom een leuke, maar drukke week.

Nou jongens. Na 3 uur aan het zwembad gelegen te hebben, kwartiertje hard gelopen te hebben, ga ik zo douchen om daarna de BBQ op te warmen. Heel vervelend hahahahhh!!

Groetjes vanuit het warme Arizona

Geen opmerkingen:

Een reactie posten