maandag 7 juni 2010

Vrijdag t/m zondag

Beste mensen vanuit NL!

Het plan was dat we dit weekend gingen vliegen maar heelaaaaaas ... Het papierwerk is blijkbaar niet op vrijdag afgerond. Hopelijk vliegen we dus komende week voor de eerste keer. Gelukkig is dit 'delay' geen uitzondering aangezien elke nieuwe klas even moet wachten tot de eerste vlucht. Zodra ik de 1e missie 'first flight' gevlogen heb zal ik uiteraard jullie van 'n goed verhaal voorzien!

Afgelopen dagen stonden dan vooral in het teken van genieten van het weer ;). Moet zeggen dat ik 't totaal niet erg vond haha. Vrijdag zijn we wezen 'tuben'. Eerst zijn we naar de bergen gereden ten noorden van Mesa. Raar was overigens dat er allemaal kogelgaten in verkeersborden zaten, hier leven dus écht de rednecks ;p. Tuben houdt in dat je met 'n grote band 'n rivier afgaat door de bergen. Dit was écht super vet! Vooral omdat je écht realiseert dat je aan de andere kant van de wereld bent. Vrijdagavond zijn we naar een feest, bij iemand thuis in Tempe, geweest (tempe ligt ten westen van Mesa, waar wij zitten, en ten zuiden van Scottsdale). Mensen van 19 á 20 jaar hebben hier gewoon 'n eigen huis ten grootte van 'n 2 onder 1 kap in NL, echt apart :p.

De ingrediënten voor afgelopen zaterdagmiddag: Zwembad, volleybal, wat drank, 39 graden celsius en veel medestudenten. Prima dus! Zaterdagavond zijn we naar de 'afterlive' gegaan. Dit is de enige club waar je als 19jarige in mag aangezien de rest 21+ is. Het uitgaansleven (muziek, 't dansen, de mensen) is hier ook heel anders dus dat is wel ff wennen. Maar hey, we zitten hier voor 8 maanden dus dat zit wel goed ;).

Zondag stond vooral in 't teken van uitslapen, geskyped met 't thuisfront en zwemmen. Vanavond (zondag) wordt 'n chillavondje. Sommige van ons gaan naar de Grand canyon maar omdat we niet zeker weten wanner we vliegen, en al 2 avonden zijn uitgegaan blijven wij thuis.

Komende dagen staan dus in het teken van 't zwembad, zonnen, procedure's leren en wachten tot we kunnen vliegen ..

Groetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten